Nyhedsarkiv


Velkommen til Gadstrup Håndbold

 

Gadstrup Håndbold byder velkommen til en ny sæson 2017/18. Du kan se vores træningstider og trænere under fanen Hold info.

Heldigvis fortsætter mange af vores trænere med at være trænere i den kommende sæson.

Det er aldrig for sent at komme i gang selvom sæsonen er startet og vi har altid plads til nye spillere. Du har mulighed for at prøvetræne ca. 3 gange inden du beslutter dig for om det er noget for dig. Se mere

Børneidrætsfest i Viby Hallen

Søndag den 13. marts 2016 kl. 13.00-15.00 afholdes Roskilde Idræts Unions børneidrætsfest i Viby Hallen.

Der er gratis adgang og der vil være hæder til børnene og pokaler til uddeling.
Kriterierne for hæder følger meget snart, ligesom kriterier til de 4 priser med vandrepokaler, som man kan opnå, offentliggøres meget snart.

Noter datoen og tjek facebooksiden https://www.facebook.com/kidzsportawards.

Der vil være underholdning bl.a. af Jacob Riising og besøg af lokale, men store sportsnavne.

U12 piger besøgte sponsor

Den 21. november besøgte U12 pigerne deres kommende sponsor. De spiste en let frokost og fortsatte så ud til kamp.
Når pigerne får deres nye tøj med tryk, så kommer der også billede af det 🙂

U12P sponsorbesøg

Loppemarked den 10. januar 2016

Gadstrup håndbold afholder indendørs loppemarked i Ramsøhallen søndag den 10. januar 2016 fra kl. 10-15.
Bestilling af bod på loppemarkedgadstrup@gmail.com.
Pris for voksenbod på 1×1,5 meter kr. 150 eller børnebod på 1×1 meter (kun salg af legetøj) kr. 75 – begge boder er inkl. bord. Kun privatsalg af brugte ting og tøj.
Gratis entre.

Læs mere og hold dig orienterer på loppemarked i Ramsøhallen

Træningstider for 2015-16

Bedre sent end aldrig … træningstider for den kommende sæson er nu klar … se under menupunktet ‘Hold info’ 🙂

Træningstider

 

Hjælp os på Roskilde Festival 2015

Roskilde FestivalGadstrup håndbold vil igen i år på Roskilde Festival 2015 varte bad- og toiletfaciliteterne i samme område som sidste år (CARAVAN, MC-Camping og GET-A-PLACE). Årets vagtperiode er lørdag 27. juni – søndag 05. juli 2014.

Foreninger med opgaver, der strækker sig under hele festivalforløbet skal i gennemsnit præstere 32 timers arbejde pr. medarbejder. Vi har fået tildelt 49 medarbejdere til opgaven.

Vi tilstræber arbejdstid fordelt på 3 vagter som sidste år, men kan ikke udelukke, at der kan vise sig behov for en 4. “kort vagt” under selve musikperioden. Du skal derfor påregne, at få to vagter (1+kort eller 2) under i musikperioden 01.-04. juli.

OPGAVE
Af hensyn til den videre planlægning, anmodes du snarest og  senest 10. april 2014 maile til Betina med tilbagemelding på, hvorvidt du ønsker at være vagt på årets festival. Da der allerede er mange der har meldt sin interesse for at være med i år, så bedes du melde tilbage hurtigst, da det er “først til mølle princippet”.

Medarbejdere over 18 år har førsteprioritet, da der er skærpede restriktioner fra Roskilde Festival med hensyn til medarbejdere under 18.

Hvis du endvidere har kvalificerede kandidater til at gå vagt, kan du ligeledes anføre dette (husk navn, cpr, adresse, mail, mobil).

Way ahead
Når vi har modtaget tilbagemeldinger, påbegynder vi arbejdet med sammensætning af vagtstyrke. Vi påregner at sende mail ud vedr. vagtønsker ultimo april. Disse skal være os i hænde senest medio maj.

Vi planlægger på udsendelse af vagtplan primo juni.

Orienteringsmøde/udlevering af båndforventes gennemført senest 24. juni 2014, hvor der ligeledes vil blive udleveret medarbejderarmbånd.

Som noget nyt, ser det ud til, at alle medarbejdere får adgang til det lukkede område ( Volunteers Village) i år. Vi skal nok holde jer opdateret på dette.

Håber vi ses igen i år.

Med venlig hilsen
Gadstrup Håndbold Festivalgruppe

Ministævne afholdt i Ramsø-hallen

Søndag den 1. marts 2015 afholdte Viby IF Håndbold og Gadstrup IF Håndbold i fællesskab ministævne for spillere i alderen 4-8 år. Foruden arrangørerne deltog også Borup IF og FHH 90.
Der blev spillet mange flotte og spændende kampe og der blev kæmpet til sidste fløjt. Dagen blev sluttet af med frisk frugt til alle spillere sponsoreret af Dagli’Brugsen i Gadstrup, så en stor tak skal lyde til Dagli’Brugsen Gadstrup, samt til de fremmødte forældre, for at være med til at give spillerne endnu en god håndbold oplevelse.MiniStævne_1MiniStævne_2

 

Team Ramsø piger havde succes i Dianalund

Team Ramsø’s U12 og U18 piger var med, da der mellem jul og nytår (2014) blev spillet Dianalund Cup. Begge hold klarede sig godt.

U-18 pigerne spillede sig til en tredjeplads i deres række, mens U12-pigerne sikrede sig førstepladsen i deres række. (Billedet er U12 piger)

Damesenior sæson 2014/15

Haandboldspiller-dame-silhuetDamerne har i denne sæson indledt holdsamarbejde med Vindinge (ligesom herrerne gjorde i sidste sæson).
Trænere er Thomas Lundberg og Meno Ingvorsen fra Vindinge samt Morten Moth og Nick Jensen fra Gadstrup.

Damerne spiller i serie 2, men ligger i skrivende stund desværre ikke i toppen af tabellen.

Herresenior sæson 2014/15

Haandboldspiller-herre-silhuetI denne sæson fortsætter det gode holdsamarbejde med Vindinge.
Herrerne trænes af Bjarne Christiansen, der tidligere har været træner – men efter en pause, er han nu klar igen.

Holdet spiller i serie 3 og har i skrivende stund vundet alle deres kampe i denne sæson.

Vi er til holdsport

Gadstrup håndbold har valgt at administrere medlemmer via holdsport.dk.

Holdsport.dk tilbyder flere gode muligheder for både trænere og os som klub. Eksempelvis kan trænere her få til- og afmeldinger til kampe mm., og vores kontingent kommer også til at blive opkrævet den vej.

For at spille håndbold hos os bliver du derfor nødt at være oprettet på holdsport.dk … hvis du ikke allerede har fået mail om det, så får du det snart :-).

Mvh
Bestyrelsen

Påvirk Ramsøhallens fremtid!

Ramsøhallen skal udvides! Gadstrup Idrætsforening og Ramsøhallen har i flere år arbejdet med planerne, og Roskilde Kommune har afsat i alt 15 mio. kr. på anlægsbudgettet for 2015-2017 til formålet.

For at være sikre på, at vi får lavet de helt rigtige beslutninger, inden byggeriet går i gang, gennemfører Gadstrup Idrætsforening og Ramsøhallen i samarbejde med DGI Huse og Haller en online spørgeundersøgelse i perioden 6.-15. september 2013 – begge dage inklusive. Se mere

Generalforsamling i GIF

Torsdag den 21. marts 2013 kl 19:30 i klubrummet.

Alle medlemmer eller forældre til børn under 15 år er meget velkommen til at komme og høre, hvad der rør sig i afdelingerne og hovedforeningen. 

Dagsorden sendes ud og opslås senere på ugen.

I må meget gerne udbrede invitationen det elektronisk til jeres medlemmer 

Hilsen
Merete
Formand for GIF

Kampe her på siden!

De enkelte holds kampprogram kan nu ses under menupunktet ‘Holdinfo’ -> ‘Kampprogram’.

Stævner fremgår ikke af oversigten, hvorfor kampe for U6/U8 ikke vises.

Flot festival overskud

Vores fantastiske og hårdtarbejdende festivalgruppe har sammen med de andre frivillige endnu engang tjent rigtigt mange gode penge til klubben.

Pengene betyder meget for klubbens økonomi, så en stor tak til alle som deltog på festival 2012 – og særligt til festivalgruppen.

/Bestyrelsen

Træning er aflyst i jubilæumsugen

AL træning er aflyst den 11/9 og 13/9.

Istedet er der håndboldfitness den 11/9 kl. 19.30 (se andet indlæg) – også ikke-medlemmer er meget velkomne.

Husk GIF reception den 12/9 kl. 18 og kl. 19.30 underholder Erik Clausen. Giv meget gerne besked på deltagelse i receptionen på mobilnr. 21745986 eller mail lb@gsforsyning.dk

Der er også stadig billetter til festen lørdag d. 15. septemberSmile

Du inviteres til 2 timers gratis håndboldfitness

I forbindelse med Gadstrup Idrætsforening 100 års jubilæum er Gadstrup Håndbold glade for at få besøg af Danmarks første håndboldfitness ambassadør fra Kirke Hyllinge.

Under mottoet ”Lidt sundere – meget sjovere” er Håndboldfitness blevet en helt ny og alsidig form for fleksibel træning og udviklet af Dansk Håndbold Forbund i 2011. Se mere

GIF fejrer 100 års jubilæum

Onsdag den 12. september fylder GIF 100 år og det fejres med en hel uges særlige aktiviteter i de forskellige afdelinger. Aktiviteterne begynder lørdag den 8. september og afsluttes lørdagen efter (den 15. september :-)).
Se mere

Hallen kalder!

Så er sommerferien ved at slutte og snart starter håndboldtræningen op igen. Vi håber, at I alle har haft en skøn sommer og er klar til en ny sæson.

Første træningsdag er tirsdag den 14. august.

Træningstiderne finder du her.

Vi glæder os til at se jer.

Bad og toilet-rensere !!!

Er nok den bedste betegnelse for vores job på Roskilde Festival – men det bliver det ikke kedeligt af. Det er et job, som vi har udført i 4 år med ære og respekt til glæde for festival gæsterne, os selv og Gadstrup Håndbold.
Se mere

Velkommen til 3 nye sponsorer!

Faktisk er det nu 3 måneder siden, at vores U6-U8 hold fik 3 nye sponsorer – det er vi selvfølgelig rigtigt glade for, og derfor beklager vi meget, at vi først nu får det ‘offentliggjort’ her på siden.
Se mere

Gadstrup Håndbold på besøg hos AG København

Søndag den 27. november 2011 lagde Brøndby Hallen gulv til en kamp i håndboldens Champions League mellem AG København og spanske Ademar León. De 2 klubber havde allerede mødtes en gang i spanien, hvor AGK tabte med 2 mål, så der var lagt op til et spændende returopgør, hvor AGK ville gøre alt for at få revanche!
Se mere

Besøg af Håndboldkaravanen

Torsdag den 8. september besøgte Håndboldkaravanen Gadstrup. Håndboldkaravanen er en rullende PR og INSPIRATIONS enhed, der kører rundt i regionen og præsenterer håndbold – spil, leg og aktiviteter for børn i alderen 7 – 12 år.
Se mere