Bad og toilet-rensere !!!

Er nok den bedste betegnelse for vores job på Roskilde Festival – men det bliver det ikke kedeligt af. Det er et job, som vi har udført i 4 år med ære og respekt til glæde for festival gæsterne, os selv og Gadstrup Håndbold.

Gadstrup Håndbold forestår bad- og toiletfaciliteter ved “GET A TENT”, som er teltlejren for de kræsne/voksne gæster. Vi er altså ikke på svinestien/lossepladsen ved indgangene til selv festivalpladsen – men på det pæne område på modsatte side af Køgevej.

Vi er et bredt team af ældre, erfarende og unge (>16 år). Jobbet består i at holde bad- og toiletvogne pæne og rene. Vi sælger badebilletter for Fonden. Desuden sælger vi badeartikler, hvor overskuddet går til Gadstrup Håndbold.

Vagtperioden starter weekenden før musikstart og slutter mandagen efter. Du kan således afvikle vagter uden for musikprogrammet – men skal påregne to vagter i perioden torsdag 5/7 til søndag 8/7.
Du skal påregne op til i alt fire vagter a´ 8 timer. På hver vagt er der 2 ansvarlige, som leder og fordeler opgaver. Som frivillig medarbejder får du et ’armbånd’ på, som du skal have på i hele perioden – til gengæld har du så adgang til festivalen alle dagene.

Vi skal ikke glemme hyggen! – Vi har opbygget en lejr, som er samlingspunkt og hvor der er forplejning. Da du kan fordele vagterne over en lang periode, bliver der rig mulighed for at hygge i lejren, nyde musikken og festivalstemningen.

Tilmelding sker ved at sende en mail til: info@gadstrup-maleren.dk. I mailen skriver du navn, adresse, fødselsdato samt evt. dage/tidspunkter, hvor du ikke kan have vagt. Når vi kommer tættere på festivalen, så hører du fra os angående placering af vagter mm..

Alle spillere, trænere, ledere, forældre, familie, venner og bekendte er velkomne – men man skal være fyldt 16 år – og der er kun plads til et begrænset antal af unge mellem 16 og 18 år.

Tilmeld dig nu! – Gadstrup Håndbold har brug for dig! – Indtægten herfra har stor betydning for klubbens økonomi.

Med venlig hilsen
Gadstrup Håndbolds Festival Gruppe

Der er lukket for kommentarer.