Gadstrup Håndbold på besøg hos AG København

Søndag den 27. november 2011 lagde Brøndby Hallen gulv til en kamp i håndboldens Champions League mellem AG København og spanske Ademar León. De 2 klubber havde allerede mødtes en gang i spanien, hvor AGK tabte med 2 mål, så der var lagt op til et spændende returopgør, hvor AGK ville gøre alt for at få revanche!

Til at bakke AGK op havde 5.590 tilskuere fundet vej til Brøndby Hallen – heraf ca. 40 ungdomsspillere, forældre og trænere fra Gadstrup Håndbold, som havde fået billetter i forbindelse med at Gadstrup Håndbold er blevet venskabsklub med AG København.


Inden kampen sker der en masse på banen – det er et helt show, når spillerne præsenteres med sang og musik. Publikum bliver på den måde varmet op, så de er klar til at heppe lige så snart kampen går i gang – det var vi selvfølgelig også, og de ‘heppe-redskaber’ som lå på stolene blev brugt flittigt!

Kampen bølgede frem og tilbage – de 2 hold skiftedes til at være foran – set med AGK-briller var kampen lidt for spændende, men heldigvis endte det tilsidst med en sejr på 1 mål til AG København.

Efter kampen ville nogen af vores yngste gerne have autografer – det tog sin tid, spillerne kom ud en ad gangen, og selvfølgelig kom Kasper Hvidt og Mikkel Hansen ud som nogen af de sidste!

Det var en fornøjelse at se, hvordan alle gik op i kampen og hyggede sig sammen – jeg er sikker på, at alle fik én på opleveren – og de yngste var nok godt trætte, da de kom hjem i seng!

Hvis du vil opleve hvordan det er, når så mange mennesker hepper og jubler over en AGK scoring, så kan du se et kort videoklip her.

I vores Galleri finder du også lidt billeder af flokken fra Gadstrup Håndbold.

Der er lukket for kommentarer.