Velkommen til Gadstrup Håndbold

 

Gadstrup Håndbold byder velkommen til en ny sæson 2017/18. Du kan se vores træningstider og trænere under fanen Hold info.

Heldigvis fortsætter mange af vores trænere med at være trænere i den kommende sæson.

Det er aldrig for sent at komme i gang selvom sæsonen er startet og vi har altid plads til nye spillere. Du har mulighed for at prøvetræne ca. 3 gange inden du beslutter dig for om det er noget for dig.

Vi er rummelig klub med plads til alle, men vi spiller også for at vinde. Da vi ikke alene kan have hold i alle rækker og årgange har vi haft holdfællesskab med Viby If Håndbold siden 2012/13 – Team Ramsø på ungdomssiden og med Vindinge IF på seniorsiden. Det betyder at vi udover at træne i Ramsøhallen også træner i både Viby Sj. Idrætscenter og Vindinge Hallen.

Vores sociale arrangementer som jule- og sæsonafslutning vægter vi højt. Det er gældende for både ungdom og seniorer.

Forældre kan hjælpe med rigtig mange ting – også selvom de ikke har synderlig forstand på håndbold. Det er vigtigt og nødvendigt, at I som forældre yder en indsats omkring holdene og dermed er med til at styrke sammenholdet og den klubånd, der er afgørende for at kunne vedblive med at være en attraktiv klub.

Vi har altid brug for jer enten omkring holdene (tøjvask, kørsel elle bage en god kage) eller hjælpere til ved forskellige arrangementer: Halfest (både i Gadstrup og Viby), Roskilde Festival (32 timers vagt fordelt på ugen) eller Roskilde Airshow, der afholdes hvert anden år.

Der er lukket for kommentarer.